Livrare produse

Wonder-Little-Land ofera livrare in Romania prin curier. Costul de transport nu este inclus in pretul produselor. Livrarea se poate efectua in 3-5 zile lucratoare de la confirmarea acesteia, cu exceptia produselor unde termenul de executie este diferit sau cantitatea solicitata conduce la un termen de livrare mai extins. Informatiile specifice se regasesc la descrierea fiecarui produs. Livrarile se vor efectua de luni pana vineri si sambata, in functie de orarul curierului. Va rugam ca datele de livrare sa fie complete si corecte

In situatii speciale si doar cu acordul clientului, se pot solicita taxe suplimentare de manipulare si ambalare pentru produse supra-dimensionate sau care trebuie livrate in localitati / adrese cu acces limitat / dificil, situatii de vreme nefavorabila. In situatii de acest tip se va incerca o noua livrare la data la care este posibil, mentinandu-se legatura cu expeditorul.

In situatia în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, se va agrea de comun accord cu firma de curierat un interval orar in care comanda poate fi livrata. In cazul in care clientul nu poate fi contact dupa incercari repetate, atunci comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate

In cazul in care comanda este livrata, sub semnatura, la termenul agreat de ambele parti, atunci compania este exonerata de orice penalitati pentru orice situatii aparute ulterior.

Tarife de livrare

Produsele se vor livra prin curier rapid. Taxa de transport pentru Bucuresti este de 20 Lei prin curier. Pentru livrarile din tara, aceasta difera in functie de distanta, informatia va fi livrata la introducerea datelor de comanda.