1. Card bancar - online:

Pentru a plati cu cardul bancar pe site-ul nostru este suficient sa plasezi comanda alegand metoda de plata Card bancar online- procesator de plati….. Dupa finalizarea comenzii vei fi redirectionat catre serverul securizat de plata unde va fi necesar sa introduci datele card-ului. Pentru suport sau informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi, iar echipa noastra iti sta la dispozitie pentru finalizarea cu succes a comenzii.

2. Transfer bancar:

Acest tip de plata este necesar sa fie efectuata cat mai curand posibil dupa finalizarea comenzii pentru o procesare cat mai rapida a acesteia. Plata se considera efectuata doar dupa incasarea efectiva a contravalorii acesteia. Iti recomandam sa ne transmiti o dovada a platii (transfer, depunere in cont, etc) imediat dupa efectuarea acesteia pentru a initia procesarea comenzii.

Datele de plata ale companiei noastre sunt:

    SC Wonder-Little-Land SRL-D

    RO 35328435, J40/15226/15.12.2015

    IBAN:  RO92INGB0000999905591596

    ING Bank Corneliu Coposu

3. Plata ramburs la livrare

Plata comenzii (valoare produse comanda +taxa transport) se poate realiza si la livrare/ramburs Pentru comenzi care insumeaza mai mult de 300 lei cu plata ramburs, este necesara efectuarea unei plati in avans in cuatum de minim 10% din valoarea integrala a comenzii. Aceasta solicitare este generata de gradul de personalizare ridicat al produselor companiei noastre. Plata avansului se poate realiza prin transfer bancar