Bine ai venit in Wonder-Little-Land!

Wonder-Little-Land este locul unde lucrurile mici se produc la scara mare. Pe acest taram magic, poti gasi o multitudine de accesorii handmade si decoratiuni cu patina vintage, shabby chic, obiecte care pot face diferenta si care pot crea atmosfera pe care o visezi pentru evenimentul sau locuinta ta.

Asadar, esti doar la un pas de a primi putina magie in viata ta! Echipa noastra este formata din oameni tineri si foarte creativi care te pot ghida catre alegeri potrivite si pot pune in practica viziunea ta.

In acelasi timp, daca iti doresti si o serie de sfaturi utile cu privire la stilurile de design si decoruri, echipa iti va oferi consultanta chiar in cadrul magazinului online, sau de ce nu si fata in fata, la un ceai aromat!

De fapt, Wonder-Little-Land este povestea tuturor celor care sunt in cautarea “acelui ceva” care sa ii reprezinte si sa le dea starea de care au nevoie in cadrul unui eveniment important, sau care sa le poarte amprenta unui cadou cu suflet.

Toate produsele noastre sunt confectionate cu grija si responsabilitate fata de mediul inconjurator.

Fie ca sunteti tineri care isi pregatesc nunta, parinti care se gandesc la crestinarea micutului lor, organizatori de evenimente sau pur si simplu o persoana care e in cautarea unui cadou personalizat, site-ul va intampina cu o serie de produse unice, realizate manual, care pot fi modelate dupa imaginatia si viziunea ta.

Iti multumim ca ai explorat Wonder-Little-Land si nu uita ca uneori cu totii avem nevoie de putina magie in viata noastra!

WLL-Team