Inainte de a folosi website-ul nostru sau de a achizitiona din produsele noastre, avem rugamintea de a parcurge termenii si conditiile enumerate in continuare. Toti utilizatorii inteleg si sunt de acord cu faptul ca accesarea si utilizarea acestui website sunt subiectul unor termeni si conditii asa cum acestea sunt descrise in continuare si a altor legi aplicabile conform legislatiei in vigoare. In lipsa unui acord asupra acestora, avem rugamintea de a nu utiliza acest website.

Definitii:
● Compania = Wonder-Little-Land SRL-D, CUI 35328435, cu sediul in Bucuresti, Splaiul Independentei, Nr. 202 B, Camera 5, Sector 6
● Website = adresa www pe care va aflati in acest moment (www.wonderlittleland.ro)
● Client = orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza website-ul si/sau comanda prin intermediul acestuia
● Termeni si conditii = contract intre client si companie

1. Copyright:

Continutul acestui website (poze, text, grafica, etc) este proprietatea Wonder-Little-Land SRL-D (“Compania”) avand urmatoarele date de identificare: cui 35328435, J40/15226/15.12.2015 , capital social 210 RON. Compania a depus toate diligentele astfel incat continutul sa fie corect si valid. Nu este permisa preluarea continutului de pe acest website in alte scopuri comerciale ci doar in sensul plasarii unei comenzi in cadrul acestuia.
In cazul in care semnalati anumite probleme / sugestii legate de copyright, va rugam sa ne sesizati acest aspect la adresa de email contact@wonderlittleland.ro cu titlul COPYRIGHT , iar compania va incerca sa va raspunda in cel mai scurt timp posibil.

2. Garantii:

Website-ul este oferit clientilor / vizitatorilor sai sub forma actuala (asa cum este disponibil la acel moment), fara nici un tip de garantii. Produsele comercializate de pe www.wonderlittleland.ro beneficieaza de garantie in conditiile prevazute de Legea 449/2003 , Ordonanta 21/1922 si OUG.
174/2008
Compania garanteaza returnarea integrala a banilor pentru comanda plasata si achitata pe www.wonderlittleland.ro in urmatoarele situatii ce trebuie probate si anume: produse necorespunzatoare calitativ (sparte, deteriorate, nefunctionale, etc), livrare neconforma cauzata de o eroare de operare. Totodata, in aceleasi situatii mai sus enumerate, in cazul in care clientul doreste inlocuirea produselor plasate prin comanda si achitate, compania garanteaza depunerea tuturor diligentelor in vederea inlocuirii respectivelor produse in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare. Cheltuielile de transport si inlocuire aferente vor fi in sarcina companiei. Nu se acorda garantia produselor ce prezinta urme de lovituri, crapaturi, zgarietura sau uzura. Pentru detalii in ceea ce priveste returnarea banilor sau inlocuirea unui produs neconform va rugam sa consultati Art. 10 din prezentul document.
Produsele comercializate de companie pot prezenta caracteristici obiectelor vintage, insa acestea nu pot fi considerate a fi defecte de fabricatie, asadar, intr-o astfel de situatie, conditiile de garantie nu pot fi invocate.Compania nu garanteaza inclusiv, dar fara a se limita la continutul acestui website, functionare, corectitudinea integrala a informatiilor. Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Compania nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea website-ului.

3. Produse disponibile:

In principiu, toate produsele afisate pe website-ul nostru sunt disponibile pentru a fi achizitionate/inchiriate. Cu toate acestea, anumite produse pot deveni indisponibile la un moment dat, iar compania va depune toate diligentele de a actualiza in cel mai scurt timp posibil informatiile de pe website. Avand in vedere gradul ridicat de personalizare al produselor, majoritatea se executa ca urmare a plasarii comenzii. Anumite produse pot suferi modificari de poze, specificatii, pret sau stoc in orice moment, iar compania nu are obligatia de a anunta clientii sau vizitatorii website-ului despre aceste modificari. Toate fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, acestea putand diferi in
functie de mana de lucru si materia prima folosite, insa se va respecta intocmai valoarea produsului final, caracteristile generale si aspectul.

4.  Metode de a comanda:

Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a putea comanda de pe acest website.

4.1. Comenzi online:

Pentru a comanda online pe website-ul nostru este necesar sa ai in vedere urmatoarele aspecte:
● sa citesti cu atentie specificatiile, descrierea produsului si particularitatile de confectionare a produsului ales
● sa adaugi in cosul de cumparaturi produsul dorit
● pentru finalizarea comenzii este necesar sa iti faci cont sau sa te loghezi in contul tau deja existent
● sa completezi datele tale de facturare
● sa completezi datele de livrare
● sa selectezi metoda de plata
● finalizeaza comanda prin apasarea butonului dedicat
Dupa plasarea comenzii vei primi un email de confirmare. Factura se va transmite dupa achitarea comenzii, fie online, fie prin curier la plata ramburs. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice toate informatiile si sa notifice imediat compania asupra unor eventuale erori. Compania nu va fi tinuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a companiei.

4.2 Pre-comenzi:

Website-ul nostru ofera si posibilitatea de a lansa pre-comenzi pentru produse de care nu ai nevoie intr-un orizont foarte scurt de timp, insa vrei sa te asiguri ca le vei detine la momentul oportun. Lansarea unei pre-comenzi se poate efectua prin email si presupune o plata in avans de minim 25% din valoarea integrala a comenzii.

5. Pret:

Pretul produselor este afisat in LEI si nu include taxele de transport. Pentru comenzi care depasesc suma de RON 150 lei, transportul este gratuit in Bucuresti si zonele limitrofe si pentru celelalte localitati din tara suma minima pentru transport gratuit este de RON 250 lei. Wonder-Little -Land nu este platitor de TVA, asadar pretul produselor comercializate nu sunt purtatoare de TVA. Preturile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar in cazul unor volume mari.

6. Metode de plata

6.1. Card bancar - online:

Pentru a plati cu cardul bancar pe site-ul nostru este suficient sa plasezi comanda alegand metoda de plata Card bancar online. Dupa finalizarea comenzii vei fi redirectionat catre serverul securizat de plata unde va fi necesar sa introduci datele card-ului. Pentru suport sau informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi, iar echipa noastra iti sta la dispozitie pentru finalizarea cu succes a comenzii.

6.2. Transfer bancar:

Acest tip de plata este necesar sa fie efectuata cat mai curand posibil dupa finalizarea comenzii pentru o procesare cat mai rapida a acesteia. Plata se considera efectuata doar dupa incasarea efectiva a contravalorii acesteia. Iti recomandam sa ne transmiti o dovada a platii imediat dupa efectuarea acesteia pentru a initia procesarea comenzii.
Datele de plata ale companiei noastre sunt:
● SC Wonder-Little-Land SRL-D
● RO 35328435, J40/15226/15.12.2015
● IBAN:  RO92INGB0000999905591596
● ING Bank Corneliu Coposu

6.3. Plata ramburs la livrare:

Plata comenzii (valoare produse comanda +taxa transport) se poate realiza si la livrare/ramburs.  Pentru comenzi de valoare mai mare cu plata ramburs este posibila solicitarea unei plati in avans in cuatum de minim 10% din valoarea integrala a comenzii. Aceasta solicitare poate fi generata de gradul de personalizare ridicat al produselor.

7. Livrare produse:

Wonder-Little-Land ofera livrare in Romania prin curier. Costul de transport nu este inclus in pretul produselor. Livrarea se poate efectua in 3-5 zile lucratoare de la confirmarea acesteia, cu exceptia produselor unde termenul de executie este diferit sau cantitatea solicitata conduce la un termen de livrare mai extins. Informatiile specifice se regasesc la descrierea fiecarui produs. Livrarile se vor efectua de luni pana vineri si sambata, in functie de orarul curierului. Va rugam ca datele de livrare sa fie complete si corecte.
In situatii speciale si doar cu acordul clientului, se pot solicita taxe suplimentare de manipulare si ambalare pentru produse supra-dimensionate sau care trebuie livrate in localitati / adrese cu acces limitat / dificil, situatii de vreme nefavorabila. In situatii de acest tip se va incerca o noua livrare la data la care este posibil, mentinandu-se legatura cu expeditorul.
In situatia in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, se va agrea de comun accord cu firma de curierat un interval orar in care comanda poate fi livrata. In cazul in care clientul nu poate fi contact dupa incercari repetate, atunci comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate
In cazul in care comanda este livrata, sub semnatura, la termenul agreat de ambele parti, atunci compania este exonerata de orice penalitati pentru orice situatii aparute ulterior.

7.1. Tarife de livrare:

Produsele se vor livra prin curier rapid. Taxa de livrare este de 20 Lei. Pentru comenzile ce depasesc 1 kg la tariful de livrare se vor adauga 1.5 lei pentru fiecare kg suplimentar. O taxa suplimentara se aplica pentru destinatii ce depasesc 20 km fata de resedinta de judet (zona 2). Aceasta taxa se adauga la tariful de baza al expeditiei. Timpul de livrare al unei expeditii care se incadreaza in zona 2 de livrare poate depasi termenul standard mentionat.Pentru comenzi care depasesc suma de 150 lei, transportul este gratuit in Bucuresti si pentru celelalte localitati din tara suma minima pentru transport gratuit este de 250  lei.

7.2. Riscuri livrare:

Compania noastra nu isi asuma nicio responsabilitate daca livrarea nu poate fi efectuata datorita informatiilor de livrare eronate, acces limitat la adresa, situatii de vreme extreme (cod galben / cod rosu / cod portocaliu).  Pentru comenzile achitate si neridicate din motive neprevazute, compania se obliga sa retransmita produsele, insa costurile suplimentare de transport vor fi in sarcina clientului.

8. Confirmari de comanda si livrare:

Plasarea comenzii va fi confirmata printr-un email impreuna cu un nr unic de comanda. La momentul primirii acestuia, clientul are obligatia de a reverifica corectitudinea datelor furnizate si de a sesiza imediat compania cu privire la eventuale erori identificate. Rectificarea informatiilor se va face prin email sau telefonic mentionandu-se numarul de comanda. Ulterior, compania va transmite o notificare clientului prin actualizarea comenzii sale

9.  Facturare plati:

Wonder-Little -Land SRL-D nu este platitor de TVA, asadar pretul produselor comercializate nu sunt purtatoare de TVA. Pretul, modalitatea de plata si celelalte detalii aferente comenzii sunt afisate la plasarea acesteia. Orice comanda se achita inainte livrarii, cu exceptia cazurilor definite la articolele specifice din prezentul set de termenii si conditii ( Art. 6).
Compania va emite catre client o factura pentru bunurile livrate, iar clientul are obligatia de a furniza informatiile necesare in acest sens conform legislatiei in vigoare.
Conform Art 155 din Codul fiscal “Semnarea si stampilarea facturilor nu constituie elemente obligatorii pe care trebuie sa le contina factura”. Totodata, acelasi articol prevede si faptul ca „sunt considerate facturi documentele sau mesajele pe suport hartie ori in format electronic, daca acestea indeplinesc conditiile stabilite in respectivul articol”, iar „prin factura electronica se intelege o factura care contine informatiile solicitate in respectivul articol si care a fost emisa si primita in format electronic.”
Compania isi asuma raspunderea de a pune la dispozitia clientului factura in format electronic, nu si fizic.
La solicitarea expresa a clientului, compania poate trimite clientului factura fizica prin curierat cu plata la destinatar.

10. Reclamatii livrare:

Pentru reclamatii este necesar sa te adresezi pe adresa noastra de email dedicate comenzi@wonderlittleland.ro. Emailul este necesar sa contina datele de identificare ale clientului, poze doveditoare ale produsului neconform ( daca e cazul), precum si datele de contact. Reclamatia poate fi depusa in termen de max 14 zile calendaristice de la producerea evenimentului reclamat. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 15 zile calendaristice de la primirea acestora.

11.  Returnare produse:

Compania accepta returnarea produselor in termen de la 14 zile calendaristice de la primire. Pentru returnare, este necesar sa ne contactati pe adresa comenzi@wonderlittleland.ro sau la nr. de telefon +40741664404 ( de Luni pana Vineri intre 9:00-18:00) in primele 10 zile calendaristice de la primirea comenzii.
Compania accepta returnarea in termen de max 14 zile calendaristice de la primire. Clientul va fi responsabil pentru costurile suplimentare de transport. Returnarile in afara acestui interval nu vor fi acceptate. Produsele se returneaza continand toate elementele si accesoriile initiale si fara semne de uzura sau deteriorare.
Atentie! Produsele fabricate cu grad ridicat de personalizare nu pot fi returnate din alt motiv decat cel de neconformitate.Garantia banilor inapoi se poate oferi doar dupa returnarea produselor deja livrate, alaturi de toate documentele primite (fractura, etc) si in conditiile mai sus mentionate (in stare intacta,  cu toate accesoriile, in caz contrar suma nu poate fi returnata pentru produsul respective)
Produsele se vor returna la adresa Strada Solstitiului, nr 2D, Bloc 1, Scara 1, Etaj 3, Ap. 35, Popesti Leordeni, Ilfov prin curier. Costurile expeditiei vor fi suportate de cumparator, cu exceptia cazului in care returnarea este solicitata pentru un produs neconform, caz in care costurile de transport vor fi suportate de companie.
Neconformitatea produselor este necesar sa fie probata si bine intemeiata, caz in care specificatiile initiale din comanda vor fi confruntate cu produsul finit livrat. Intr-o astfel de situatie, produsele pot fi inlocuite sau se va rambursa integral contravaloarea acestora.Va rugam sa aveti in vedere ca sumele aferente transportului comenzii nu fac obiectul returnarii.Pentru retur, se va calcula o perioada de 14 zile calendaristice din momentul primirii produselor in vederea finalizarii procesului de returnare/inlocuire/rambursare conditionat de primirea tuturor informatiilor de retur din partea clientului.
Clientul va primi suma achitata, insa nu va avea dreptul si la alte despagubiri; formular retragere: formular de returnare.docx12.  Anulare comenzi:

Anularea unei comenzi se poate face numai prin notificare scrisa la  comenzi@wonderlittleland.ro in max 24 ore de la plasarea acesteia.
In cazul in care comanda a fost deja achitata, iar clientul o anuleaza in termenul mentionat mai sus, compania va returna clientului integral contravaloarea acesteia, in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la primirea solicitarii de anulare.Dupa termenul mai sus mentionat, anularea procesarii si livrarii comenzii nu mai este posibila, cu exceptia cazurilor in care este vorba despre o comanda complexa si personalizata care necesita un timp de manufacturare mai indelungat si pentru care, la data solicitarii de anulare, compania nu a initiat niciun demers in vederea procesarii acesteia.Compania isi rezerva dreptul de a-si alege clientii si de a anula o anumita comanda din diverse considerente, insa are obligatia de a anunta clientul in max 24 ore de la plasarea comenzii si de a returna integral sumele aferente in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la primirea solicitarii de anulare.Daca la momentul solicitarii de anulare, produsele se afla deja in posesia clientului, atunci se vor aplica  prevederile Art. 10 “ Returnare produse”

13.  Cesionare si subcontractare:

Compania poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea clientului, nefiind necesar acordul acestuia. Compania va fi intotdeauna responsabila fata de client pentru toate obligatiile contractuale.

14.  Confidentialitate si publicitate:

Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre client companiei vor ramane in proprietatea companiei si pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la companiei si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste. Clientul nu va dezvalui unei terte parti nici una dintre informatiile primite de la companie. Orice defaimare sau informatii publice daunatoare companiei pot conduce la litigii si solicitarea de plata daune, in functie de prejudiciile create.

Pentru mai multe informatii privind politica de confidentialitate acceseaza pagina Confidentialitate


15.  Termene si penalitati:

Compania este tinuta raspunzatoare sa anunte clientul in situatia in care termenul de livrare a comenzii nu poate fi respectat, comunicand totodata termenul estimat de finalizare a livrarii. Clientul are dreptul de a solicita daune de la companie, in conditiile prevazute de lege, in situatia neindeplinirii totale sau partiale din partea Wonder-Little-Land SRL-D a executarii comenzii in conformitate cu termenele agreate.  Acest drept este conditionat ca intarzierea nu se fie rezultata din culpa clientului, caz in care se va stabili un nou termen de onorare a comenzii.In caz de intarziere la plata in termenul prevazut in factura emisa de companie, clientul este obligat la plata unei penalitati de 0.1% pe zi din suma datorata.

16.  Respectarea legilor si standardelor:

Compania va respecta toate reglementarile aplicabile in vigoare in cadrul relatiilor sale contractuale, cu privire la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul bunurilor si la sanatate, securitate, mediu.

17.  Raspundere:

Compania nu va fi raspunzatoare pentru daune de orice natura pe care clientul sau o terta parte o poate suferi ca urmare a indeplinirii de catre vanzator a contractului, din utilizarea bunurilor dupa livrare sau pentru pirederea sau deteriorarea acestora.

18.  Forta majora:

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

19.  Legea aplicabila:

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

20.  Prevederi diverse:

Compania isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
Acest set de termeni si conditii inlocuiesc alte intelegeri anterioare dintre parti cu privire la subiectul prezentului contract si nu pot fi modificate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.Daca una sau mai multe prevederi al prezentului set de termeni si conditii de vanzare sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, anumite prevederi nu vor fi aplicate si Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale.
Compania si clientul vor fi considerati cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda
dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte.

21.  Consimtaminte:

Prin acceptarea acestor  “Termeni si conditii de utilizare a website-ului Wonder Little Land SRL-D”, clientul isi asuma in totalitate obligatiile ce decurd din utilizarea in aceste conditii a website-ului. Ca utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati: sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra si despre livrare.

22.  Prelucrarea datelor cu caracter personal:

WONDER-LITTLE-LAND SRL-D prelucreaza date cu caracter personal ale persoanelor fizice, in conformitate cu prevederile legale aplicabile in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, dupa cum urmeaza:
-  conform prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si ale legislatiei subsecvente pana la data de 25 mai 2018;
- conform prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 679/2016 („GDPR”), precum si ale legislatiei subsecvente incepand cu data de 25 mai 2018;

WONDER-LITTLE-LAND SRL-Drespecta drepturile pe care legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal le confera persoanei vizate, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restrictionarea prelucrarii (incepand cu data de 25 mai 2018), dreptul la portabilitatea datelor (incepand cu data de 25 mai 2018), dreptul de opozitie la prelucrarea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, precum si modalitatile de exercitare ale acestora.  Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si orice masuri luate ca urmare a exercitarii drepturilor mai sus mentionate sunt oferite in mod gratuit.

Pentru mai multe informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, politica de utilizare a cookie-urilor, inclusiv lista modulelor cookie, acceseaza pagina Confidentialitate


23.  Promotii si oferte :

Pentru orice promotie/oferta lansata, compania va stabili termeni si conditii specifice care vor fi puse la dispozitie prin intermediul website-ului. Orice astfel de promotie/oferta are un termen de valabilitate limitat. Clientii care beneficieaza de acestea se vor supune termenilor si conditiilor aferenti respectivei promotii/oferte, respectivele prevederi completand setul de termeni si conditii de fata si nu anulandu-l.  Totodata, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt plasate  in perioada de timp specificata in care promotia/oferta este valida si numai in limita stocului disponibil.Voucher de discount pentru o noua comanda: Compania poate oferi un voucher de discount la plasarea unei comenzi noi pe website, voucher ce poate fi folosit la o viitoare comanda. Valoarea discount-ului este stabilita de catre companie. Nu se accepta in acest caz sa se plaseze o noua comanda de catre client folosind vocherul primit, iar prima comanda sa fie anulata. Compania isi rezerva dreptul de a anula acest tip de comenzi, chiar si in cazul in care sunt achitate (suma fiind returnata in acest caz conform art.12). Voucherul poate fi folosit doar in cazul in care comanda initiala a fost finalizata cu succes: achitata, livrata.

24.  Inchiriere:

24.1. Inchiriere produse

Pentru a inchiria produsele noastre, este necesar sa completezi formularul de contact cu datele necesare si sa bifezi produsele de interes. Noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil in ceea ce priveste disponibilitatea produselor si oferta de pret. Costurile de transport ale obiectelor sunt in sarcina clientului. Pentru produsele de dimensiuni mari, va
putem pune la dispozitie, contra cost, serviciile colaboratorilor nostri. In Bucuresti, produsele de dimensiuni reduse se pot preda si personal.
Compania isi rezerva dreptul de a incasa o garantie pentru anumite produse care va fi returnata integral ulterior restituirii produselor in acelasi stadiu in care au fost predate. Pentru produsele cu semne vizibile de distrugere sau deteriorare, compania va pastra suma solicitata sub forma de garantie in vederea recuperarii daunei create.
Pretul de inchiriere se va achita cu cel tarziu 48 ore inainte de eveniment.